Woonzorg de Pastorie

Begeleid kamer wonen met 24 uurs zorg.

Wonen in een veilige omgeving.


In het landelijk gelegen Brabantse dorpje Heeswijk Dinther, staat deze mooie oude monumentale Pastorie. De pastorie is gebouwd in 1789 en is in bezit van de Protestante kerk. De Pastorie is aangepast en biedt nu woonruimte voor 4 jongvolwassenen met een zorgvraag.

De Pastorie is centraal gelegen, in de buurt is er een supermarkt en de bushalte is om de hoek. Hierdoor ben je snel in 's-Hertogenbosch of Veghel. Zo kunnen de bewoners zelf (leren) boodschappen doen of onder begeleiding.

In de Pastorie is een grote gezamelijke keuken en woonkamer, op de eerste verdieping zijn er 3 zeer ruime kamers en 1 kamer voor de slaapkamer voor de coaches. Op de tweede verdieping is er een zelfstandige woonruimte met eigen woonkamer,slaapkamer en eigen douche en toilet. Iedere nacht is er een coach aanwezig. Op de eerste verdieping is er een ruime badkamer met douche en ligbad.

In de Pastorie is er plaats voor 4 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en een zorgindicatie, ieder heeft een eigen ruime slaapkamer waar men zich terug kan trekken. Daarnaast kan er gezamelijk gegeten worden en kan er gebruik gemaakt worden van de gezamelijke woonkamer.

Iedere bewoner wordt ondersteund in zijn eigen leerproces, op zijn eigen tempo. Het leren wassen, het bijhouden van zijn eigen leefruimte, het bewaken van het dag en nacht ritme, het invullen van zijn of haar dag, maar ook het gezamelijk boodschappen doen en het bijhouden van de tuin hoort daarbij.

Kamerbewoning>

In de Pastorie zijn 4 grote slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er een zelfstandige woonruimte, dit met eigen slaapkamer, woonkamer en eigen douche en toilet. Iedere bewoner huurt zijn/ haar kamer........

Zorgverlening>

In de Pastorie wordt 24 uurs zorg geboden, dat betekent dat er 7 dagen per week een coach slaapwacht heeft. Tussen 15.00 uur in de middag tot de volgende ochtend 10.00 uur. In het weekend.......

Financieel>

De financiele stroming is verdeelt in delen, je betaald huur vanuit je Wajong uitkering. De zorg wordt gefinancierd door middel van het Persoons Gebonden Budget............

Algemene informatie>

Woonzorg de Pastorie is een onderdeel van Zorgboerderij Molenhoek B.V.. Dat betekend dat de algemene voorwaarden,........

Contact

Woonzorg de Pastorie

Kerkstraat 4
5473 GN Heeswijk Dinther
Noord Brabant

Telefoon nummer: 06-50637674
Mailadres: info@woonzorgdepastorie.nl

Over ons

Wij zijn een kleine (zorg) onderneming waarin in kleinschaligheid in werken en wonen centraal staat. Dit biedt de mogelijkheid tot de juiste ondersteuning in het leren werken en wonen, waarin de ontwikkeling van de client centraal staat.