Zorgboerderij Molenhoek

Door inspanning naar ontspanning

Zelfstandigheids-training>


Wij van Zorgboerderij Molenhoek zijn van mening dat iedereen recht heeft op een passende dagbesteding. Een dagbesteding die aansluit op de wensen en behoeften van de deelnemer.

Werken bij Zorgboerderij Molenhoek heeft een educatief karakter, het leren werken staat centraal. Zelfstandigheids training vinden wij hier erg belangrijk, daarom bieden wij aktiviteiten om van te leren.

Zo ook in de oude Pastorie in Heeswijk-Dinter, een prachtig monumentaal pand dicht bij het centrum. In de Pastorie bieden wij de mogelijkheid om te leren koken, een zeer belangrijk punt om op eigen benen te leren staan.

Het leren koken heeft veel vaardigheden die daar bij komen kijken. Denk hierbij aan het snijden en voorbereiden, het koken zelf maar ook het hygienisch werken komt hier aan bod. alles stap voor stap onder proffesionele begeleiding in een groep van maximaal 4 personen met 1 begeleider.

Ook voor deze activiteit wordt je opgehaald in de ochtend en aan het eind van de dag weer thuis gebracht.

Contact

Zorgboerderij Molenhoek

Molenhoek 5

5258VA Berlicum

Telefoon: 06-50637674

Mail: jochem@zorgboerderijmolenhoek.nl

Over ons

Wij zijn een kleine (zorg) onderneming waarin in kleinschaligheid in werken en wonen centraal staat. Dit biedt de mogelijkheid tot de juiste ondersteuning in het leren werken en wonen, waarin de ontwikkeling van de client centraal staat.